Poedeldag Heteren.

Tijdens de poedeldag te Heteren waren we aanwezig met de studio op locatie. Een geslaagde dag met veel poedels in alle soorten en maten.Nieuwe kittens.

In een cattery waren nieuwe kittens geboren. Die moesten natuurlijk even op de foto voor de verkoop.Tijdens clubwandelingen en clubmatches

Natuurlijk worden er vaak mooie beelden gemaakt als we te gast zijn bij een hondenvereniging om een wedstrijd, clubdag of wandeling vast te leggen. Zowel voor groepsportretten, individuelle foto's en het vastleggen van een wedstrijd in al z'n facetten.Zep, een ruwe bolster

En wederom een scheet van een Teckel voor de camera, wat zijn het toch geweldige hondjes. Ook al heb ik zelf grote honden, dit zijn prachtige beesten. een kleine impressie van wat studio werk.
Zara, donker en zwoel

Deze week had ik een bijzondere dame voor de lens. Zara, een donkere zwoele dame met prachtige donkere ogen en een zachtaardig karakter. Tevens beschikte deze mooie dame over een staart en vier poten, ze is namelijk een Teckel. En wat voor een, de foto's spreken voor zich denk ik.

Deze sessie is gemaakt in de studio.